23 de novembre de 2009

Figures que evoquen els orígens del Pessebrisme

Seguint el fil de l'arxiu publicat el dia 4 de gener d'aquest any pel company Albert Dresaire, vull compartir aquesta imatge on representa Sant Francesc fent el primer pessebre, les figures estan realitzades per l'escultor i artista Emili Soler Carcoler.

3 comentaris:

Enric Benavent ha dit...

M'agraden molt!
Jo fa uns anys vaig fer un diorama de la missa de Nadal de Greccio, em vaig fer jo totes les figures de 10 cm...

Hernán de Riudaura ha dit...

Emili Soler es un gran artista. Su nacimiento con cantaires es una de mis piezas favoritas y las he puesto en un lugar destacado de mi colección. Y ya he visto lo que te está haciendo a ti, Martí.... por cierto, bienvenido a este blog, ya casi está toda la "colla"...

Anònim ha dit...

He descobert l'afició per les figures de pessebre de l'amic Toni, per un infortuni que vaig tenir a la mà i que ell m'ha alleugerit. Durant tot aquest temps quasi cada dia la conversa ha decantat cap aquesta temàtica i això m'ha permés aficionar-me encara més i a seguir tota la informació d'aquest ambient pessebrista tan bonic.
Salutacions Toni.