21 d’octubre de 2010

Un altre premiL'Obra Social d'Unnim, ha concedit al Col.lectiu El Bou i la Mula un dels seus Premis Socials i Culturals 2010 pel projecte d'edició del llibre "Lluís Carratalà, escultor de figures del noucentisme", que recull el contingut de l'estudi etnològic portat a terme l'any passat gràcies a una beca de l'IPEC.

Aquesta és una excel·lent notícia, no només pel fet que el Jurat del Premi s'hagi fixat en una activitat relacionada amb el pessebrisme, sinó també per que el producte final d'aquest Premi revertirà en moltes persones aficionades al pessebrisme que estimen i aprecien l'obra de Carratalà, i contribuirà a deixar testimoni d'aquest entranyable figurista.

L'acte de lliurament dels Premis tindrà lloc el proper 4 de novembre, a les 19h a l’Espai Cultura Unnim carrer d’en Font, 25. 08201 Sabadell

Aquesta és la segona vegada que El Bou i la Mula rep un d'aquests premis. En la primera ocasió va ser quan, abans de la fusió, Fundació Caixa Sabadell va valorar positivament el projecte de llibre: "Els diorames del Monestir de Solius", un dels primers projectes de la nostra entitat.

2 comentaris:

APV ha dit...

Felicitats!
Això és una gran notícia per al pessebrisme.

Antoni Dorda i Ventura ha dit...

Una bona nova, moltes felicitats!