22 de maig de 2012

Es busca
Es busca aquest pessebre. És l'única fotografia que tinc però crec que es veu prou bé com és.

Aquest és el pessebre que vaig deixar al Museu del Pessebre de Sant Vicenç de Montalt, ja fa anys, i que ara un cop desmantellat (el museu) ha desaparegut, i la Federació Catalana no sap on està. Les figures són una fugida a Egipte de 4cm d'en Castells.

Si publico la fotografia és perquè quedi constància i el dia que aparegui pugui demostrar la meva propietat.

Agrairia que qualsevol persona sàpiga on està m'ho faci saber. Gràcies.

1 comentari:

Jordi Montlló ha dit...

Em sap molt de greu Carles. No per previsible deixa de sobtar, però has de posar una denúncia. Hi ha una responsabilitat civil que ha d'assumir els errors. No n'hi ha prou amb lamentacions. Els paràsits se n'aprofiten dels que només es queixen i prou.