17 de març de 2017

Finalistes als Premis Carné


El Col·lectiu El Bou i la Mula hem estat escollits finalistes de la primera edició dels Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català, en la modalitat d'Entitats. 


La creació dels Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català vol reconèixer la feina desinteressada de totes les persones i col·lectius que treballen en l’organització i difusió de la cultura popular i l’associacionisme a Catalunya. Des de l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català, impulsora dels Premis Antoni Carné, es desitja que el certamen tingui un caràcter obert i transversal.

La trajectòria de disset anys estudiant i difonent el pessebrisme ha estat valorada pel Jurat per optar al a la fase final d'aquests premis. No cal dir que, independentment de que arribem a ser guanyadors del premi o no, això sol ja representa un reconeixement a la feina que fem des de la nostra entitat.

Per fer-ho més emocionant, no se sabrà el nom de l'entitat guanyadora fins al mateix dia del lliurament. que serà el 21 de març (19:00h) a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (Carrer del Rosselló, 515).