28 de setembre de 2017

Centres d'Estudis de Parla Catalana


Davant dels fets succeïts aquesta darrera setmana a Catalunya que posen en joc drets i llibertats fonamentals de la societat catalana, en el seu afany de decidir lliurament el seu futur en el referèndum del 1 d'octubre, des de la junta directiva de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana us fem arribar el manifest del Consell de l'Associacionisme Cultural aprovat per unanimitat el dia 23 per totes les federacions d'associacions integrades en el mateix, entre les quals la CCEPC.


Ens fem nostre l'expressió del seu contingut tenint present, a més a més, la força representativa que inclou, amb milers d'entitats i els centenars de milers d'associats que hi ha al darrera.
És en aquest sentit que expressem el nostre total suport a les institucions catalanes, amb les quals en els darrers anys hem treballat contínuament colze a colze.

Us demanem que el trameteu als vostres associats/associades, que el feu públic en els actes que organitzeu i que en feu difusió per tots els mitjans que tingueu a l'abast.

Junta directiva
Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana